• Minek a tünetei ezek? Furcsa duzzanatok, nyomásérzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A nyakam és koponyám körül időnként furcsa vérbőséget, nyomást érzek. Gyakran jár együtt szédelgéssel bágyadtsággal, zavartsággal. Reggelente gyakran duzzadt az arc. Neurológián minden negatív. Mi lehet ez? fogászati problémák is kizárhatóak. Bár arc körül is érezhető a nyomás, fül orr gégészeti probléma nem áll a háttérben.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! A duzzanat szemmel látható, vagy csak ön érzi? Ismert betegsége van. Első körben vérnyomás-napló vezetését javaslom, illetve rutin labort a háziorvosnál. Ezután belgyógyászati, neurológiai kivizsgálásra lehet szükség.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 26., 15:16; Megválaszolva: 2011. október 27., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: