• Reagálás gyógyszerek ,1 kérdés!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Orsolya Doktornő! A Symbicort th-t , a Rivotril, a Metroploror Z Hexal, a Covarex AS Comb Forte , a Portiron valamint a Ventolin együtt mennyire férnek meg? Ezeket mind szednem kell! a tartós betegségeim miatt! A Tensart miben különbözik a Portirontól? Úgy tudom,gyakorlatilag semmiben. A Portiront(100mg)este, a Covarex AS Comb Forte-t pedig reggel kell szednem. Ezen gyógyszerek mellett,melyeket írtam legfölül,milyen teákat fogyaszthatok? Köszönettel várom ingyenes válaszát: Tolnai Imre

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívbetegség témában

        Kedves kérdező! Milyen teára gondol, vérnyomás-csökkentőre? Az ilyen gyógyteákkal (magas vérnyomás esetén pl. fokhagymát, galagonyát, fagyöngyöt szoktak javasolni) az a helyzet, hogy hatásuk csak népi megfigyeléseken alapul (nem vizsgálják, tényleg hatnak-e), ráadásul nincsenek velük biztonságosságot (allergiás reakció, mellékhatások), gyógyszer-kölcsönhatást vizsgáló klinikai vizsgálatok (így azt sem tudom pontosan megmondani, mennyire vész össze a fenti gyógyszerekkel). Ha el is kezdi fogyasztani valamelyik teát, a javasolt adagot ne lépje túl, ha bármilyen szokatlan tünetet észlel, hagyja abba a fogyasztást.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. október 19., 23:06; Megválaszolva: 2011. október 20., 13:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó