• A szívemmel van baj?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelet doktor úr/ nő! Az a problémám, hogy körülbelül 1 éve kezdődtek a roszulléteim. A szívem szabálytalanul ver, vagy nagyon gyorsan, vagy lassan. Olyankor nehezen kapok levegőt, szédülök, legyengülök, és le kell hogy feküdjek, mert sem állni, sem ülni nem bírok olyankor. Ez a rosszulét, igy kezdődik és napokig rosszul vagyok. Tavaly elmentem a háziorvosomhoz, nem egyszer, és ő azt állapította meg hogy pánikbeteg vagyok, mindenféle vizsgálat nélkül. Elküldött ideggondozóba, ahol gyógyszeres kezelést kaptam, de csak rosszabbul lettem a gyógyszerektől, ezért egy fél év múlva abbahagytam a szedését! Azóta is folyamatosan rosszul vagyok, sokszor egész nap csak fekszek, mert annyira nincs erőm. A munkahelyemet is ott kellet hagyjam, mert nem bírtam dolgozni! Még olyan is előszokott fordulni, hogy felmegyek 5 lépcsőfokot, a szívem úgy érzem kiszakad a helyéről, gyorsan le kell hogy feküdjek! Mostanában, egy újjabb tünet társult, az hogy a szemem alatt nagyon fáj, és elég nagy és mély karikáim lettek . A háziorvosomhoz azóta nem mentem vissza, mert nem képes rendes vizsgálatokra elküldeni! Kérem segítsen, nekem! Köszönettel! Viki

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Viki! Mielőbb ki kellene magát vizsgáltatnia egy kardiológiai szakrendelésen, lehet arról szó, hogy tünetei hátterében szívbetegség áll, kérjen beutalót a területileg illetékes kardiológiára.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 14., 11:05; Megválaszolva: 2011. október 17., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: