• Szívzörej esetén kell kontroll?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az üzemorvos épphogy hallható szívzörejről tájékoztatott, mondta azt is,hogy minden rendeben van. A kérdésem az lenne, hogy kell e most valami kontroll. 3 héttel előtte voltam EKG-n, ultrahangon és minden negatív. Sápadtságomra hivatkozva kérdezte, hogy nem vagyok e vérszegény, vérvételem is volt, igaz funkcionálisan a gyomrom miatt, itt is minden rendben, pánikrohamokkal küzdök s azóta ezen rágódom..?

        WEBBeteg szakértő válasza a szívzörej témában

        Kedves Kérdező! Ha a szívultrahang és az EKG rendben volt, és a vizsgálatot végző orvos sem mondta, hogy újra kivizsgálás kell, akkor nincs ok aggodalomra, de rendszeres kontroll az üzemorvosnál javasolt.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 04., 17:52; Megválaszolva: 2011. október 05., 09:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó