• Áramütés érzése a fejben, van köze a prolapsushoz?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Néhány hónapja érzek hirtelen fellépő áramütésszerű érzést a fejemben, számban;apró szédülést(mozgástól,napszaktól függetlenül) .Az utóbbi egy hétben ezek nagyon gyakorivá váltak és elég ijesztőek.Korábban voltam orvosnál de nem tulajdonitottak nagy jelentőséget neki,habár akkor ezek elég ritkák voltak.5mg-os Bisoprololt szedek enyhe mithralis prolapsusra,valamint antidepresszánst szedtem egy ideig (paroxetine 20mg),de nemrég hagytam el. Az lenne a kérdésem,hogy van e ezeknek a tüneteknek köze az antidepresszánshoz vagy a prolapsushoz,vagy ha nincs akkor mitől lehetnek ezek a kellemetlen és ijesztő érzések. Előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves kérdező! NEm valószínű, hogy a prolapsssal összefüggésben jelentkeznek a panaszok, azonban a paroxetin elhagyásakor jelentkezhetnek "megvonási tünetek", amik magyarázhatják az áramütésszerű érzést, szédülést. Javasolt konzultálni a paroxetinre javaslatot adó orvossal.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. október 02., 22:17; Megválaszolva: 2011. október 03., 22:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: