• Nehéz levegővétel és melleg érzés a mellkasban

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Vérvétel alkalmával 3 szor ájultam el egymást követően, egy hét múlva repültem és sülyedéskor éreztem hogy elfogy a levegőm. Gyakori utas vagyok tehát nem pánik volt. Aztán a reptéren meleget éreztem a mellkasomban és nagyon vert a szívem, és ugyanakkor nehezen vettem levegöt. Mi lehet ez, talán szívinfarktus?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Attól, hogy eddig nem volt pánik reakciója, ezt még nem lehet kizárni. Mindenekelőtt a szervi okokat kell tisztázni, ezért történjen háziorvosnál fizikális vizsgálat, EKG, szükség esetén mellkas rtg., kardiológiai kivizsgálás. Csak ezek után lehet a kiváltó okra következtetni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 27., 12:56; Megválaszolva: 2011. szeptember 28., 11:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó