• Szívbetegség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor? A kérdésem az lenne ha voltam már több alkalommal EKG-n az kimutatta volna ha valamilyen szívbetegségem lenne?Mert néha fáj a mellkasom és mivel pánikbeteg vagyok rögtön bepánikolok.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! A nyugalmi EKG nem elég érzékeny sok esetben a szívbetegségek kimutatására, terheléses EKG is szükséges lehet, sőt sok esetben egyéb vizsgálatok is szükségesek az EKG-n kívül, pl. ultrahang.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 25., 08:23; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 13:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: