• Pitvarfibrilláció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Édesapám számára keresek orvost, kórházat, ahol vizsgálnák, kezelnék őt. A háziorvos helyett keresek más megoldást. Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pitvarfibrilláció témában

        Kedves Kérdező! Konkrét orvost, kórházat nem áll módunkban javasolni, de azt tanácsolom, hogy a legközelebbi egyetemi klinika kardiológiai osztályára kérjenek egy beutalót. Ha a háziorvossal nem elégedettek, akkor ki kell választani egy másik háziorvost, tőle meg kell kérdezni, hogy fogadja- apukáját, és ő levélben átkéri a kártyát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 23., 14:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 09:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: