• Magas koleszterin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szokásos éves vérvizsgálaton voltam, ahol emelkedett értéket mutattak a vérzsírok. A koleszterin 5,47 mmol/l (3,9-5,2 mmol/l), az LDL koleszteri 3,18 mmol/l (

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Ha nincs szív- és érrendszeri betegség, próbálkozzon diétával és természetes étrendkiegészítőkkel, 3 hónap múlva kontrolláltassa meg az eredményeket. Ha nem javul, indokolt a gyógyszeres kezelés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 15:30; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 17:49

        Tudjon meg többet: koleszterin

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktornő! Futás vagy kisebb testmozgás hatására zsibbad a lábam a kezem a szám. volt amikor elájultam. A nyaki ütőerem olyankor olyan mintha késsel szurkálnák. Orvosnál még ezekkel a panaszokkal nem voltam. Lehet hogy gyenge a...
        Kedves Doktornó! Egy éve tüdőembóliám volt, Xareltó vérhígítót szedek.A kérdésem a következő: száraz köhögésre a gyógyszerész a Libexin-t 100mg ajánlotta. Mivel olvastam, hogy ennek a gyógyszernek hörgőtágító hatása van szedhetem...
        Legtöbbször 50 alatti a pulzusom a vérnyomásom 160 fölött is volt.A per az mindig jó 75-85.A terheléses EKG és a holter nem mutatott semmit,legfeljebb annyit,hogy éjjel volt 41 is a pulzusom.Fiatal koromban sokat sportoltam.Várom szíves válaszát.