• Kihagyásos szívverés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Az a problémám, hogy mostanában rengetegszer van kihagyásos szívverésem (extrasystolés). Van mitralis prolapsusom, refluxom. Sokszor felpuffadok, mintha ettől felnyomulni a rekeszizmom, ami szintén befolyásolja a szívműködésemet. Igyekszem magnéziumot is szedni. Egy nap többször is van kihagyásos szívverésem. Mikor megállapították a mitralis prolapsust, azt monták, hogy nem igényel orvosi kontrollt. Stresszes vagyok, állandóan álmos a korán keléstől, fáradt. azt mondják, sápadt is vagyok. Sokszor pánikolok, de ez a szívtünet szörnyen zavar. Mit tegyek?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Történjen teljes labor, vérnyomáskontroll, illetve a pszichés problémák rendezése is javasolt. A lelki okok fokozhatják a tüneteket, ezért érdemes szakemberhez fordulnia, illetve szorongásoldó relaxációs technikákat elsajátítani.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 22., 13:44; Megválaszolva: 2011. szeptember 23., 14:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot kívánok. 1987ben születtem szívritmus zavarral. Pár év elteltével rendszeres kardiológiai viszgálatok után megallapitottak hogy kinőltem. 2014.ben iker terhességem lett, és a 16.hetben és a 34.hetben is megállítottak...