• Szívritmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődnék mi lehet az boka a 100 körüli pulzusszámnak, reggel ébredéskor is előfordul de napközben sűrűn van 100 as pulzus szám.Vérnyomásom 100-125 között van.'14 éves koromban volt szívproblémám de semmi kórósat ne állapítottak meg.Sokat szaladgálok szociális alapon öregeknek szállít.Szedek 1000mg c vitamint, fogamzásgátlót és B vitamin komplexet.Várom szíves válaszukat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Kérdező! A magas pulzusszám okát ki kell vizsgáltatnia, ugyanis számos dolog okozhatja, kardiológiai ok, pszichés ok, pajzsmirigy probléma, vérszegénység, stb., labor, fizikális vizsgálat, EKG lenne szükséges első körben, keresse fel háziorvosát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 09:18; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 09:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó