• Szívszúrást okozhat a stresszes életvitel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A barátom 21 éves körülbelül 3 napja folyamatosan szívszúrásra panaszkodik, ami reggelente kicsit enyhébb. A szívszúrás mellett más panasza, karzsibbadás, vagy mellkasi szorítást nem érez. Korábban semmi problémája nem volt a szívével. Jelenleg külföldön dolgozik, napi 14 órában is, és elég fárasztó, van hogy 5 órákat alszik vagy még annyit sem. Ön szerint, a fáradtság állhat a probléma mögött, vagy valamilyen szívbetegségre kell gyanakodni. Illetve meddig lehet ezzel várni, hogy orvoshoz forduljon, ugyanis csak novemberben jön haza.

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Egyértelműen okozhatja a stresszes életvitel, de azt nem lehet megmondani, hogy "csak" a stressz miatt van, vagy egyébként is volt valamilyen szívproblémája, amit most a megfeszített élettempó kihozott. A dolgok tisztázása végett kellene csináltatni egy EKG-t amilyen gyorsan csak lehet.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. szeptember 11., 14:09; Megválaszolva: 2011. szeptember 12., 00:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó