• Nyomás a fejben

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt szeretném megkérdezi hogy mi a lehet az oka annak ha nyomást érzek a fejemben és rosszul vagyok? Szívbeteg vagyok aritmiám van vagyis mitrális prolapsus. Mit kell ilyen hejzetben tenni?

        Dr. Bene Orsolya válasza a arrythmia, fejfájás témában

        Kedves kérdező! Az aritmia ritmuszavart jelent, a prolapsus egy billentyűhiba, de a kettő társulhat is egymáshoz. Önmagában a fejben érzett "nyomás" nem valószínű, hogy összefüggésben van a szívproblémával (gyengeség, légszomj, szapora szívverés, mellaksi nyomás már inkább), nyomó jellegű fejfájást azonban számtalan dolog okozhat: alacsony vagy magas vérnyomás, fáradtság, stressz, vérszegénység, fül-orr-gégészeti, szemészeti, ideggyógyászati betegségek. Ha gyakran érez ilyet, javasolt háziorvos felkeresése, aki a megfelelő szakrendelésekre irányítja majd.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. szeptember 05., 22:31; Megválaszolva: 2011. szeptember 11., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: