• Infarktus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        mitrális műbillentyűm, sick sinus szindroma miatt kétűregű pacemakerem van,, 1 hete voltam pacemaker ellenőrzésen állitani kellett rajta és kiiktatták a CLS-t. 2-3 napja nem érzem jól magam, tüneteim légszomj, gyengeség,szinte kéz-láb remegése, a fejem teljes egészében, de főleg nyaktájékon fáj, a hátam, a mellkasom és a torkomban égést érzek, mi lehet a probléma??

        Dr. Bene Orsolya válasza a infarktus témában

        Kedves kérdező! Elképzelhető, hogy a pacemaker átállításával összefüggésben jelentkeztek a panaszok, de jó lenne tudni, milyen paramétereket állítottak, nincs-e ritmuszavara, miért kellett kikapcsolni a CLS-t stb. Jó lenne látni azt is, a műbillentyű megfelelően működik-e, lehet magas vérnyomás is a panaszok hátterében, a légszomj, égő mellkasi fájdalom miatt még akár a címben emlegetett infarktus is felmerül - ezeket csak vizsgálattal lehet kizárni. Javasolt mielőbbi orvosi vizsgálat.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. augusztus 31., 13:52; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 13:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: