• Bal váll fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Írtam már korábban is önnek azzal kapcsolatban, hogy gyakran érzek bal karomban és a vállamban fájdalmat. Nem igazán erős fájdalom és nem is elviselhetetlen de azért érzem. Javasolta, hogy menjek el kardiológiai kivizsgálásra. El is mentem, ahol néztek ekg-t, terheléses ekg-t és szívultrahangot. Nem találtak semmit. Ön szerint ezzel a 3 vizsgálattal holter nélkül ki lehetett volna mutatni hogy ha szíveredetű a panasz? Hozzá kell még, hogy tegyem, küzdök pánikbetegséggel is amivel pszichológushoz járok. Válaszát előre is köszönöm! Ádám

        Dr. Veress Dóra válasza a vállfájdalom, szívbetegség témában

        Kedves Ádám! Igen, ez a három vizsgálat kimutatta volna, ha szív eredetű lenne a problémája.


        Kérdés: 2011. augusztus 31., 11:45; Megválaszolva: 2011. szeptember 01., 23:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: