• baloldali szúrós fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az elmúlt egy héten többször 3-4 alkalommal furcsa szúrós fájdalmam volt baloldalt a mell felett és szélén, az egész csak néhány másodpercig tartott. Csak fogamzásgátlót szedek yasminellát. Édesapámnak többször volt szívinfarktusa, egy kicsit megijedtem, két hete voltam vizsgálaton egészségügyi kis könyv miatt semmi rendellenességet nem találtak. Igaz csak egyszerű vizsgálat volt vizelet, látás, vérnyomás, és a szívemet is meghallgatta a doktornő. Ön szerint mit kellene tennem? Menjek el orvoshoz? Köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Javaslom a kivizsgálást, hiszen az alkalmassági nem volt részletes kivizsgálás, mozgásszervi, neurológiai, kardiológiai, légzőszervi ok is szóba jön, ezeket végig kell vizsgáltatnia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 30., 11:59; Megválaszolva: 2011. augusztus 31., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: