• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Jó pár éve enyhe szívritmuszavart állapítottak meg nálam. Rám rakták a 24 órás mérőt, de Murphy törvénye ugye, hogy addig nem sok mindent mutatott ki. Persze, amikor levették rólam, akkor egyből össze- vissza vert a szívem. A lényeg, hogy írt ki az orvos Betaloc- ot, amit nem kellett rendszeresen szednem, csak, ha nagyon "előjött" a szívzörejem. Szerencsére nagyon boldog házasságban élek, így elég régóta nem volt panaszom a szívemre. Most viszont 7 hónapos terhes vagyok, és amióta ez a nagy meleg van, azóta állandóan zakatol a szívem! Lehetséges, hogy a melegtől van? vagy érdemes lenne orvoshoz fordulnom vele? Nem vészes, de elég ijesztőnek hat néha. Válaszát előre is köszönöm! Tisztelettel: Patakiné

        Dr. Veress Dóra válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! A terhességére és a várható szülésre tekintettel mindenképp ki kellene vizsgáltatnia magát. Indokolt lenne ismételten megcsináltatnia a 24 órás EKG vizsgálatot, és kardiológussal konzultálni a gyógyszerelés tekintetében.


        Kérdés: 2011. augusztus 29., 17:20; Megválaszolva: 2011. augusztus 30., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: