• Érszűkület

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő Mamámmal kapcsolatban szeretném kérdezni mert ő szenved érszűkületben hogy,mivele lehetne gyógyítani sonotherápiára gondoltam nem tudom jó lenne -e neki.Azt még tudni kell a mamámról hogy cukorbeteg inzulinos napi 3 szor kell neki inzulin és az érszűkület a hasától megy egészen a lábáig,és már két újja üszksödik.Orvos azt mondta hogy ipszilon vágást kellene csinálni a hasán és műeret beülteni de az a baj szerintem mivel cukorbeteg ezért nem gyógyulna be a seb és az a halálhoz vezetne.Ha tudna valamit ajánlani örömmel venném. előre is köszönöm Balázs Gábor

        Dr. Járányi Zsuzsanna válasza a érszűkület témában

        Tisztelt Balázs Úr! Sürgősen egyezzenek bele a felajánlott műtétbe - az operált érbetegek többsége cukorbeteg és szerencsére probléma nélkül gyógyulnak ! A sonoterápia HATÁSTALAN! Feleleges pénzkidobás, ráadásul értékes idő vész el az üszkösödő végtagok megmentésére. Megértem aggodalmát, hogy félti Édesanyját, de a leírtak alapján csak egy mielőbbi műtét tud rajta segíteni, még ha van is kockázata a beavatkozásnak. Ha kifutnak az időből és már csak amputálni lehet, az sokkal megterhelőbb és ezáltal -az élet szempontjából- veszélyesebb beavatkozás lenne. Üdvözlettel dr Járányi Zsuzsanna


        Kérdés: 2011. augusztus 24., 19:37; Megválaszolva: 2011. szeptember 04., 17:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: