• Szédülés érzése, minden negatív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Az utóbbi időben sokszor érzem úgy magamat, mintha szédülnék, nem tudnám magamat megtartani. De nem az "igazi" szédülés. Volt olyan is, de voltam vele orvosnál. Teljes vérkép, pajzsmirigy vizsgálat, kardiológia, teljes orr-fül-gégészet, tüdőszürő, légzésfunkció vizsgálat, pszichológus. A pszichológusnál már 6 alkalommal voltam, de nem érzek javulást.Mitrális prolapsus van, és a nehéz légzés miatt asztmát állapítottak meg.Gyógyszerek: Concor 2,5 mg mindennap, symbicort ha érzem, hogy nehéz légzésem van, általában augusztusban a fekete üröm virágzásakor. 40 éves nő vagyok. Azt szeretném kérdezni, hogy mitől lehet, hogy úgy érzem mintha szédülnék, és nem tudom megtartani magam?Egy pillanatra úgy érzem magam, mintha jönne egy hullám, egy kellemetlen rossz érzés és mintha el akarnék vágódni. Egész testemben remegést érzek. Köszönöm válaszát.

        WEBBeteg szakértő válasza a szédülés témában

        Kedves Kérdező! 3 dolgot nem látok itt: vérnyomásértékeket, neurológiai vizsgálatot és a mensesével kapcsolatos információkat. Ha eddig nem küldték neurológiára, kérjen beutalót háziorvosától, mérje rendszeresen vérnyomását, és sajnos 40 év körül a korai menopauza is okozhat panaszokat, főleg ha vérzése nem szabályos. De ha rendszeresen menstruál, akkor is érdemes figyelni, nem függenek-e össze panaszai a ciklusával. Ha minden negatív, a kimerültség, stressz helyzet, depresszió a következő sor, amiben érdemes gondolkodni. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. augusztus 21., 11:43; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 11:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó