• Fáj a bal karom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Azzal kapcsolatban fordulnék önhöz, hogy kb 2 hete néha folyamatos fájdalmat érzek a bal alkaromban. Nem emlékszem, hogy megerőltettem volna, egyszerűen csak magától néha elkezd fájni. Továbbá olyan fél év kihagyás után elkezdtem újra hobbi szinten futni, de az első alkalomnál fájt a bal vállam és szúrt a hátam a lapockájim alatt már olyan 5 perc futás után. Azóta nem is mertem többet futni. Ez az miatt lehet mert elvoltam szokva a terheléstől? Válaszait előre is köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a bal kar fájdalma témában

        Kedves Kérdező! A bal kar, alkar fájdalma utalhat szívbetegségre, így érdemes lenne kivizsgáltatnia magát a kardiológián. Ha terhelésre panaszai fokozódnak, akkor mindenképp csináltatnia kellene egy terheléses EKG-t is, a probléma okának tisztázására!


        Kérdés: 2011. augusztus 14., 14:35; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 22:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: