• Alacsony vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/úr! Az alacsony vérnyomásomra mindenki azt mondja örüljek neki,hogy nem magas,de nekem mégis sok problémát okoz,mert amikor csak lehet feküdnék,aludnék,fáradékony vagyok,kedvtelen.Néha szinte ájulásig álmos tudok lenni.Az első érték ált.100 körül szokott lenni 95-115 között,de a második 40-60 között van legtöbbször.A pulzusom pedig 60-80 között.Én a második értéket tartom kevésnek,de pontosan nem is tudom az mit takar.Kávét nem bírom,csak 3in1-bent szoktam inni,azt viszont sosem hagyom ki napi 2 megvan.Szeretném tudni e miatt van-e ez a nagyfokú fáradtságom,és mit tehetnék ellene?válaszát előre is köszönöm! Marianna

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Marianna! Sok folyadék, rendszeres testmozgás segíthet, ezek mellett rozmaring tea fogyasztása is hatékony lehet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 10., 15:25; Megválaszolva: 2011. augusztus 11., 10:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: