• Milyen szívbetegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A következő tünetek melyik szívbetegségre utalhatnak: szívdobogás érzése, nehéz légzés, légszomj. Ezek a tünetek hosszú órákon át tartanak vagy akár egy egész napig alvástól elmúlnak. További tünet, hogy néha rendszertelen szívdobogást érzek. A tüneket pihenés közben jelentkeznek sportolástól elmúlnak közben nem jelentkeznek párszor fordult csak elő rendszertelen szívdobogás érzése sport közben. Arra is szeretnék választ kapni, hogy mi a teendő?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! A tünetek alapján nem lehet megállapítani, hogy a szívével van-e szervi probléma, illetve ha van, akkor az milyen típusú. A ritmuszavara okát tisztázni kell, ez nemcsak kardiológiai ok lehet, egyéb is szóba jön, keresse fel háziorvosát, kardiológiai kivizsgálásra ő adhat beutalót!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 01., 19:30; Megválaszolva: 2011. augusztus 02., 11:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: