• Fajdalom a mellkasban bal oldalon

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Reggel rosszullettel kezdtem. Eszmeletemet vesztettem. Egesz nap kisse gyengenek ereztem magam es eleg sokat aludtam .Nagy hoseg volt a lakasban. A rosszullet nem annyira, hanem a kovetkezoben leirt fajdalom nyugtalanitott. Delutan fajdalmat ereztem a gyomorszajtol par cm-el barra kozvetlen a mellkas alatt. Este egy kulonos nyomasszeru fajdalom jelentkezett a mellkasom bal oldalan, szinte a mellem bal felen es a bal karom belso felen a konyokhajlattol felfele kb 2-3 cm-re. Ez a fajdalom az elkovetkezo 3 nap folyaman tobbszor megismetlodott. . Mar egy hete semmifele fajdalom nem jelentkezett.Nem dohanyzom, sulyom normalis, alkoholt nem fogyasztok, nem kavezom, nem szedek fogamzasgatlot, egeszsegesen etkezem, semmifele gyogyszert nem szedek es tudtommal egeszseges vagyok. Tudtommal a csaladomban nem volt szivbeteg. A fennti tunetek lehetnek valamilyen szivproblemara utalo jelek? Tisztelettel koszonom a valaszt.

        Dr. Tomonkó Magdolna válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Eszméletvesztéssel járó rosszullét miatt mindenképpen szükséges kivizsgálást kérnie háziorvosától. Az Ön által leírt tünetek hátterében mozgásszervi, szív eredetű, és kimerüléses jellegű problémák egyaránt elképzelhetőek. Üdvözlettel: dr Tomonkó Magdolna


        Dr. Tomonkó Magdolna
        háziorvos, transzfúziológus

        Dr. Tomonkó Magdolna

        Kérdés: 2011. július 26., 23:39; Megválaszolva: 2011. július 28., 21:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: