• igaz-e?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kerdeznek egy szamomra erdekes kerdest. mar regeben megakartam kerdezni de felek hogy kinevetnek. olvastam valahol hogy az oxigennel dus ver sotetpiros az oxigen szegeny ver pedig kek!! ez igaz vagy en ertelmeztem valamit felre ?? valaszat koszonom.

        Dr. Veress Dóra válasza a a vér színe témában

        Kedves Kérdező! Sajnos ki kell ábrándítsam az emberi vér mindig piros vagy bordó, sohasem kék. Annyi igaz, hogy a vénás, oxigénszegényebb vér sötétebb, inkább bordó, mintsem piros, de sohasem kék. A kékvérűség kifejezés sem a vér színére utal.


        Kérdés: 2011. július 24., 13:48; Megválaszolva: 2011. július 24., 22:58

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó