• Hu ha

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép napot! tegnap elég erős rosszullétem volt a bal kezem el kezdett kicsit zsibbadni a szívem furcsa volt kezdtem ingerlékeny lenni, szédültem melegség öntött el kisebb hányinger és sok böfögés ez kb 1 órán keresztül tartott. Ma viszont de. elég gyengének éreztem magam, lepihentem délbe kb 3 óra alvás után felkeltem jól éreztem maga de a fejembe egy kisseb nyomást éreztem, és még most is érzem egy kicsit. Továbbá Asztmás vagyok és mikor repülővel haza jöttem életemben először,nagyon rosszul éreztem magam nehezen vettem levegőt ájulás szintű szédülés elég rossz érzés volt meg kell mondanom és ehhez hányinger izzadás feszültség érzés fogott el... nem nagyon szoktam orvoshoz járni mert nem tartottam szükségesnek. Szokott szúrni a szívem és a fejemben 1-2ponton mi lehet ez (24. én repülök vissza Angliába ott fogom magam kivizsgáltatni de azt nem tudom milyen lesz az út repülővel megint, most hogy olyant éreztem a napokban ami nem természetes...) A rosszul lét ideje alatt 1-szer mértem vérnyomást 144/88/xx mert nem emlékszem rá pontosan Köszönettel Ogre!!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a rosszullét témában

        Kedves Kérdező! Javaslom kardiológiai kivizsgálását, rosszullétének szíveredetét ki kell zárni. Ha Angliába való visszaérkezését követően panasza nem ismétlődik, lehet, hogy az utazással kapcsolatos pszihés megterhelés okozta panaszát. A repülőutat megelőzően az asztma elleni gyógyszereit mindenképpen szedje be. Ha a repülés Önnél rosszulléttel jár, az utazás előtt vegyen be egy Daedalon tablettát. Recept nélkül kapható a patikákban.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. július 19., 01:01; Megválaszolva: 2011. július 22., 06:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: