• Beteg vagyok?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Délelőttönként gyakran kissé szédültnek érzem magam, nem ritka hogy collabálok, de a vérnyomásom és a vércukrom ilyenkor is teljesen normális. Ami leginkább megijeszt hogy mostanság eléggé gyengének érzem a kezeim, ezt úgy értam hogy nem tudok a gitáron elég jól akkordokat váltani, és a gépelési sebességem is lelassult. Pár napja a kb 25 fokos Balatonban majdnem megfagytam, holott régebben még az ennél hidegebb vízben is jól elvoltam. Amikor kijöttem azt vettem észre hogy az ujjaim kissé cyanotikusak voltak. Amit még furának tartok magamon hogy elég hidegek a lábaim, és nagyon lassan gyógyulnak meg rajta ez esetleges sérülések. Megfordult a fejemben hogy talán diabetes, de a családi anamnesisemben nincsenek autoimmun betegségek, emellett nem fogytam, polyuriám sincs, és nem is vagyok szomjas egész nap. Sőt, inkább úgy mondanám hogy egyáltalán nem érzem magam szomjasnak, még ilyen melegben sem. Gondolkodtam még scleroticus ereken, de 20 évesen ehhez túl fiatal vagyok. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Pataky Nóra válasza a ájulás, gyengeség témában

        Kedves Kérdező! Orvosi vizsgálat nélkül kérdésére nem tudok válaszolni. Mivel panaszai elég széles körűek keresse fel háziorvosát további kivizsgálás céljából.


        Dr. Pataky Nóra
        Családorvos

        Dr. Pataky Nóra

        Kérdés: 2011. július 18., 18:35; Megválaszolva: 2011. július 20., 17:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: