• Aorta billentyű elégtelenség mennyire súlyos fiatalkorban ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Ezen betegség mellett lehet teljes életet élni ? okozhat problémákat ?

        Dr. Bene Orsolya válasza a aorta billentyű elégtelenség témában

        Kedves kérdező Jó lenne ismerni az aortabillentyű elégtelenség fokát legalább. I. fok gyakran kerül leírásra az ultrahang terjedésének köszönhetően, súlyosabbnál látni kellene, mi okozza, milyen a billentyű morfológiája, tágabb-e az aortagyök, stb. Ultrahangos lelet ismeretében többet tudnék mondani.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. július 17., 15:19; Megválaszolva: 2011. július 17., 23:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: