• Van-e szívbetegségem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A szívemmel is bajok vannak. Szedtem rá gyógyszert. Azt állapították meg először, hogy sívzörejem van. Utánna azt mondták, hogy az egyik szívbillentyűmmel van a baj és, hogy szülésnél problémák lesznek. Panaszaim felgyorsult a szívem szédültem és remegtem. Szeretném tudni, hogy mi a baj a szívemmel

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívbillentyű betegség témában

        Kedves kérdező! Ezek alapján nehéz megmondani, mi lehet a baj (milyen gyógyszert kellett szedni, melyik billentyűvel van baj, milyen súlyos?). A remegés, gyors szívverés hátterében lehetett ritmuszavar, de akár pszichés ok, pánik is, ezt így nehéz megmondani. Javasolt kardiológiai vizsgálatra menni (szívultrahang, 24 órás EKG).


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. július 15., 22:08; Megválaszolva: 2011. július 17., 23:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: