• Mi az eredmény

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        JÓNAPOT! VOLTAM KARDIOLÓGIAI VIZSGÁLATON ,ÉS CSINÁLTAK SZÍV ULTRA HANGOT IS DE AZ ORVOS NEM MONDOTT SEMMIT. EREDMÉNYEM: ECHO /: AOD29, AOSEP:19,LAD37,SEPT10,HfAL:10,EDD48, ESD:25,EF:78%. AORT.BILL.HÁRTYÁS HÁROMTASAKOS FALIG NYÍLIK. AOVMAX:1.15M/SEC AI: NEM LÁTHATÓ E=0.66, A=0.58 ,E/A:1.14 DT:223 MI: NEM LÁTHATÓ. TI: NINCSEN. NORM TÁG SZÍVÜREGEK. JÓ GLOBÁLIS BK FUNKCIÓK. REG FALMOZGÁSZAVAR NEM LÁTHATÓ. HÁRTYÁS BILL KÓROS ÁRAMLÁS NEM LÁTHATÓ ÉP PERICARDIUM. EZ AZ EREDMÉNY ÉS MÉG ANNYIT HOGY MAGAS VÉRNYOMÁSOS VAGYOK ,ANNYIT MONDTAK VISSZA KELL MENNEM VALAMI 24 ÓRÁS GÉPET TESZNEK RÁM DE AZT SEM MONTÁK EL ,HOGY MOST EZ MIÉRT KELL REMÉLEM TUD SEGÍTENI AZ EREDMÉNYEMBEN MÉG AKKOR IS HA ESETLEG NYAGYON ROSSZ ELŐRE IS KÖSZÖNÖM SZÉPEN GYORS VÁLASZÁT. ÜDV DALMA75

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívultrahang témában

        Kedves kérdező! A szívultrahangos lelet teljesen rendben van, ne aggódjon. A 24 órás gép valószínűleg vérnyomásmérő (ún. ABPM), ami segít megítélni pl. az éjszakai vérnyomás-kiugrásokat, a gyógyszeres kezelés szükségességét/hatékonyságát, ez hozzátartozik a magas vérnyomásos betegek kivizsgálásához.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. július 14., 13:29; Megválaszolva: 2011. július 15., 18:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: