• Szív

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr.nő..) Én 31 hetes teres vagyok és most mondta meg az Orvosom hogy a szív és a burok között van egy kicsi víz és most azt vizsgálják hogy hogyan került oda....)Szeretném megkérdezni hogy ez nagybaj?Válaszát ellőre is köszönöm:)

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívbetegség témában

        Kedves kérdező! Amennyiben ez a folyadék nem jelentős, valószínűleg nincs semmi gond és teendőt sem igényel. Harmadik trimeszterben nem ritka, hogy a szívburokban folyadék jelenik meg, természetesen ki kell zárni az egyéb okokat is, de valószínűleg minden rendben van, ne izguljon.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. július 14., 09:20; Megválaszolva: 2011. július 15., 18:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: