• Szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        '5 éve inzulinos cukorbeteg vagyok. 2 napja éreztem hogy bármelyik pillanatban elájulok, hányingerem van, szédelgek, szinte nem bírok talpon maradni. Elmentem háziorvosomhoz, mértünk vérnyomás 130/90, és azt mondta erős a szívverésem, pedig nem vagyok stresszes, cukrom jó, bár mostanság alacsonyabb is volt többször. Kaptam egy gyógyszert neve Bisoblock 5 mg, naponta kell reggel egy felet bevennem, elképzelhető hogy csak "átmeneti" állapot? Fájdalmaim nincsenek... Üdvözlettel: Csillus

        WEBBeteg szakértő válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Csillus! Azt nem tudom megmondani, hogy ez mennyire tartós vagy átmeneti állapot, de abban a tekintetben szeretném kicsit megnyugtatni, hogy a nagy meleg, a frontok, a stressz okozhatta a panaszt. Természetesen, ha nem javul, kardiológiai kivizsgálás lesz szükséges.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. július 12., 11:54; Megválaszolva: 2011. július 13., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: