• Koleszterin csökkentés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! Évente járok vérvételre és sajnos a koleszterin értékem nem akar javulni,pedig egy éve elkezdtem szedni a Béres omega3-at. Legutóbbi koleszterin eredményem 6,10,HDL-koleszterin 2,78. Körülbelül 7éve vegetáriánus vagyok,fokozatosan szoktam le a csirke és halhúsról,emellett rendszeres sportolok. Ha visszatérek a tengeri hal fogyasztására javulni fog az érték? Tudna segíteni,hogyan változtassak az étrendemen,mert a omega 3 kapszula nem segített. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Át kellene tekinteni az étrendet, mert rejtett zsírforrás lehet benne, például tej, tojás, sajt formájában. Én már most javasolnám a statinszedés elkezdését, mert a szív- és érrendszeri betegségek rizikója fokozottabb a magas koleszterinszint miatt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 10., 10:00; Megválaszolva: 2011. július 11., 17:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó