• Szívritmuszavar gyanú

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az eset ott kezdődőtt, hogy zsibbadást észleltem a jobb alkaromon majdnem könyök részig, aztán különböző helyeken (néha úgy éreztem, hogy a mellkasom is zsibbad),erre frontin nyugtatót kaptam. Viszont most úgy érzem, mint ha szúró fájdalmaim lennének a mellkasomban, egy kicsit gyenge is vagyok, és gyanakszom, hogy esetleg nem-e szívritmuszavar áll a háttérben, vagy vércukorszint leesés, netalán csak a stressz? Lehet-e komolyabb a baj, netán szívroham előjelei? Válaszát előre köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A probléma oka lehet akár szívritmuszavar is, de ez csak EKG vizsgálattal igazolható. A mellkasi fájdalom oka lehet kardiológiai ok, mozgásszervi, légzőszervi, ideggyógyászati, esetleg lelki ok, csak vizsgálatokkal lehet a pontos diagnózist felállítani, kérje háziorvosa segítségét a kivizsgálásban.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 08., 14:43; Megválaszolva: 2011. július 11., 12:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: