• Szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kb 1 éve tapasztaltam először, hogy fekvő- helyzetben hallom a szívdobbanásomat. Ez hol erősebben, hol gyengébben volt érzékelhető, időnként megszünt. Most viszont úgy felerősödött, hogy zavar az elalvásban, hiába próbálok valami kellemes dologra gondolni. Akár hanyat, akár oldalt fordulok. 93 kg a súlyom, de nem pihengetek sokat, folyamatosan kertészkedünk a férjemmel, ami napi fizikai munkavégzésre ad alkalmat , ami jól is esik. A leírtak miatt nem tudom kipihenni magam, hosszas vergődés után tudok elaludni. Vitamint és calciumot szedek, amikor szükségét érzem. Rejtett betegségemről nem tudok, nem dohányzom, alkoholt csak alkalmanként fogyasztok, töményet soha. Röviden ennyit. Előre is köszönöm a válaszukat

        Dr. Csuth Ágnes válasza a lüktetés témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne megmérni a vérnyomást, ha ez rendben van, akkor egy vérképet csináltatni, elképzelhető, hogy vérnyomás probléma, vagy vérszegénység okozza, hogy a lüktetést hallja.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. július 08., 11:18; Megválaszolva: 2011. július 11., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: