• Alacsony vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Cím Édesanyámat magas vérnyomással kezelik, az orvos szerint jól van beállítva.Ehez képes reggelente szédül, az ájulás határán van. Ma reggel negyedszerre sikerült megmérni a vérnyomását. Az első 3nál errort irt ki a gép a 4. probálkozásra 70/47-et mért. Az orvos azt mondta az esti gyógyszer felezze meg. Ez megtörtént 2 hónapja, annyi változás történt hogy nem minden reggel jelentkeznek a rosszullétek. Nem merti abbahagyni az esti gyógyszerszedést, nehogy akkor meg nagyon felmenjen a vérnyomása. Én nagyon aggódok, nem lehet még nagyobb baj ebből a túl alacsony reggeli vérnyomásából? Segítségét köszönettel, Virág

        Dr. Csuth Ágnes válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Virág! Az alacsony vérnyomás kellemetlen tüneteket okoz, romlik az agy vérellátása is. Ha a felezés hatására a további néhány napban nem alakul a vérnyomás, menjen vissza édesanyja kontrollra!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 28., 08:59; Megválaszolva: 2011. június 29., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó