• Szív és a körüli fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét ! Az lenne a probléma hogy a barátnőm (akivel 6 éve együtt vagyok) a mellkasa bal oldalán szúró fájdalmat érez most már lassan 3. hete. Ő az t mondja hogy úgy érzi a szíve fáj de nem pár percig 1-2 néha akár 3 órán keresztül. Ma éjszaka fel hívta az édesanyja a veszprémi kórházat mert ma éjszaka is fájt neki eléggé. Ki is jött 1 orvos akiről sok mindent nem tudok mondani, szóval bejött és meghallgatta a szív verését és ezt mondta : " a szív nem fájhat ennyi időn keresztül szóval ennek pszichiátriai oka van azaz pánik beteg illetve sok a stressz és e miatt lehet ez a fájdalom. Fel írt neki nyugatot és adott neki valamilyen szurit amiről nem mondott sokat hogy mit is adott be a kedvesemnek. Ezután távozott. Na most a barátnőm nem él se stresszes életet se nem pánik beteg. Volt hogy éjszaka közepén riadt fel erre a szúró fájdalomra, volt hogy filmezés közben kezdett el fájni. Mi lehet a baj ? kardiológiára kapott beutalót augusztusra ami még elég mesze van. Mi tévő legyek ? Mi lehet a baj ? Kérem mi előbb válaszoljanak-válaszoljon mert rettentően félek hogy valami baj lesz mire oda jut hogy kivizsgálják.... Köszönöm előre is válaszát .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A mellkasi fájdalom jellege és a fájdalom időtartama alapján a mozgásszervi ok is valószínű, a kardiológiai ok is szóba jön, ha ezek negatívak, akkor merül föl lelki eredet. Jó lenne addig a háziorvosnál a rutin vizsgálatokat elvégeztetni, míg a kardiológiára eljut a barátnője, a rutin vizsgálat után lehet, hogy már az is kiderül, hogy mozgásszervi eredet valószínűbb-e.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 23., 01:50; Megválaszolva: 2011. június 24., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: