• Mivel lehet probléma ?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a következpő : A feleségem mostanában több hegyi túrán is részt vett és azt figyeltük meg , hogy rendszerint egy megerőltető kapszkodás után nagyon elfarad , szerinte alig kap levegőt és ami gyanus enyhén kék a szája széle . Mire utalhat ez ajelenség ? Ha megpihen és tovább halad akkor párszor visszatér a jelenség majd egész nap gyalogol anélkül, hogy valamire panaszkodna .Ezek 8-10 órás hegyi turák Erdélyben . Köszönöm .

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! A feleségének kardiológiai illetve tüdőgyógyászati kivizsgálásra van szüksége, addig ne túrázzon, míg ez be nem fejeződik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 22., 15:27; Megválaszolva: 2011. június 23., 15:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó