• Extra sistolia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr / nő!!! Pánikbeteg vagyok és szokott lenni extra sistoliám, de szerda óta szinte egész nap tart, csütörtökön voltam vele orvosnál, írt ki Betaloc ZOK retard 50mg-ból fél szemet reggelente. De ha beveszem kis idő múlva sűrűbben érzem, aztán idővel enyhül. Ez normális? Elfog ez múlni? Kell idő neki míg rendesen kifejti a hatását? Ebből lehet komolyabb bajom, vagy ez teljesen normális? Félek mindig, hogy egyszer csak leáll a szívem!!! Az orvosom azt mondta, hogy terhesség miatt is lehet, mert már próbálkozunk a vőlegényemmel, csak még nem tudom, hogy összejötte a baba, mert 21.-én esedékes a menstruációm. Meg írt beutalót pszichiátriára. A Betalocot meddig kell szednem, mert azt nem mondta? Köszönöm szépen a válaszát előre is!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a extrasystole témában

        Kedves Kérdező! A stressz okozhatja az extrasystolékat, de ha nem javul, a biztonság kedvéért javaslok egy szívultrahangot is, organikus szívbetegég kizárása céljából. Javasolt bő folyadék, magnézium szedése. A Betaloc szedéséről kizárólag a kezelőorvos dönthet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 18., 06:55; Megválaszolva: 2011. június 20., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: