• Szív és érrendszer

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / nő. Azzal a kérdéssel fordulok önhöz,mint kiderült pajzsmirigy alul működésem van. És a pulzusom ingadozó ez miatt. A frontin (0,25) hatással van a vérnyomásomra és a pulzusomra, vagy csak altató és nyugtatóként szolgál?? Éjszakánként nem tudok aludni, és a pulzusom 60- ra is leszokott csökkenni, de ez miatt nem merem bevenni a (0,25) frontint . Köszönöm válaszát Tisztelettel B. Zsanett

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pulzusszám témában

        Kedves Zsanett! Közvetlen hatása nincs a pulzusra a Frontinnak, de amennyiben a szorongásos tüneteket nem enyhíti, akkor emiatt emelkedhet a pulzusszám, a vérnyomás. Alacsony pulzus mellett is szedheti nyugoi dtan.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. június 17., 17:38; Megválaszolva: 2011. június 20., 14:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: