• Megoldás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves dr úr.mostanában sokszor érzem,mintha bizseregne a szivem és néha fáj.alvászavaraim is vannak és a legfurcsáb,hogy ilyenkor biszereg a nyelvem el is zsibbad!a testem többi részén is érzek bizsergést,minta sok apro tűvel szúrkálnának.ennek okára vagyok kiváncsi!

        Dr. Bene Orsolya válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves kérdező! Ezek a panaszok nem túl specifikusak, elképzelhető, hogy csak stressz, pszichés probléma áll a háttérben, de a szervi betegségek (szívbetegség, vérnyomásprobléma, neurológia betegség) kizárásához orvosi vizsgálatra van szükség. Keresse fel háziorvosát, aki szükség esetén beutalja a megfelelő vizsgálatokra.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. június 09., 18:47; Megválaszolva: 2011. június 13., 21:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: