• Szívritmuszavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        éjszaka ráébredek gyakori gyors szivverésre félelem érzetre ami rögtön elevás után jelenkezik.az orvosom tallitont irt rá beszdhetem mert már annyiszor rossz gyógyszert irtak hogy félek beszedni,mivel nem magas a vérnyomásom mindig olyan gyógyszert kaptam rá ami lehuzza a vérnyomást és nálam ájulást okozott mikor emlitettem az orvosnak csak annyit mondott,hogy szedjem majd megszokja a szervezetem.Igy már nagyon félek a gyógyszer szedésével inkább több orvost megkérdeznénk mit javasolnak.Esténként félek elaludni mert ez már elég gyakran jön rám.Régebben is volt már ilyen problémám de aztán elmult mert szedették velem a traszikort és valahogy elmaradtak ezek a rosszullétek.Ön hogy látja ezt?

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Nem írja, történt-e részletes kivizsgálás, 24 órás EKG (Holter), szívultrahang, keresték-e a ritmuszavar okát, típusát. A pulzuscsökkentő gyógyszerek vérnyomáscsökkentő tulajdonsággal is bírnak, esetleg megpróbálható, hogy kisebb adaggal kezd, és fokozatosan emeli az adagot az előírtra, bár én Talliton helyett lehet, hogy mást választanék. Mindenesetre ha még nem történt részletes kivizsgálás, javasolt kardiológiai szakrendelés felkeresése.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. május 29., 18:33; Megválaszolva: 2011. május 31., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: