• Mellkasi fajdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! 23 eves ferfi vagyok , korulbelul 4 honapja ovsomorom volt ami a jobb karomra jott ki, de a mellkasomban is erzekenyseget valtott ki. Evvel egyutt a pulzusom is nagyon magas volt amire kaltam concor nevezetu gyogyszert. A mellkasi fajdalom a mai napig megmaradt . Nagyon sok helyen voltam mar kardiologiai vizsgalaton , gyomor tukrozesen, mellkas rontgen, hat rontgen, reumatologiai vizsgalaton, neurologiai vizsgalaton. . . 2 dolgot allapitottak meg h magas a vernyomasom es hogy sok a gyomorsavam mind a kettore kaptam gyogyszert de a fajdalom a mai napig is megvan es a bal karomba sugarzik. Mar nemtudom hogy hova tovabb ezert kernem segitseget!

        Dr. Szanyi Andrea válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező ! Az övsömör lezajlását követően a fájdalom időnként még hetekig, akár hónapokig fennállhat. A helyétől függően különböző szervi fájdalmakat utánozhat. Ezt nevezzük posherpeses neuralgiának ( övsömör utáni idegi típusú fájdalomnak ) Ha szükséges megfelelő idegi típusú fájdalomcsillapítókkal ( pl. carbamazepine) panasza jelentősen enyhíthető illetve meg is szűntethető.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. május 28., 12:11; Megválaszolva: 2011. május 31., 18:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: