• Mellkasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/nő! 20 éves vagyok, és a problémám az, hogy elég gyakran reggelente mellkasi fájdalommal ébredek, a mellkasom bal oldalán erős szúró érzést érzek. Minden tevékenységet el tudok mellette végezni, de ez a szúró érzés csak kora délutánra múlik el. Kérem segítsen, hogy mi lehet ez a probléma. Köszönettel: Dóra

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Dóra! Ebben a korban oka leginkább mozgásszervi probléma szokott lenni, de csak vizsgálatok alapján lehetne eldönteni, hogy önnél miről van szó, mert szóba jön még kardiológiai, légzőszervi, lelki ok, stb. Javaslom, hogy kezdeményezzen kivizsgálást a háziorvosánál.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 27., 09:38; Megválaszolva: 2011. május 29., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: