• Szapora pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! Olyan kérdéssel fordulok Önhöz,hogy nekem december óta magas a pulzus számom:(Voltam kivizsgáláson,minden rendben találtak,jó az EKG-m is volt szivultrahangom is.... Nem találtak semmit!!!Ennek ellenére magas a pulzusom!Pánikbeteg vagyok,ez ennyire közbejátszhat?Szedem a Betalok ZOk-ot ,de életem végéig nem akarom szedni!Mi lehet a megoldás,hogy lassacskán elhagyhassam a gyogyszert? Válaszát elöre is köszönöm! Üdv:Timi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora szívverés témában

        Kedves Timi! Amennyiben szervi okot nem találtak, meg kell nézetni a pajzsmirigyfunkciót, illetve vérképet. Ha ezek alapján nem derül fény eltérésre, akkor javasolt felkeresnie pszichológus szakembert. Amennyiben lelki oka van a szapora pulzusnak, relaxációs gyakorlatok, stresszoldó technikák fognak tudni segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 25., 09:04; Megválaszolva: 2011. május 26., 11:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: