• Mire vigyázzunk?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azt mondtak az orvosok ,hogy gyerekkorbol maradt vissza ez a betegseg. Jelenleg 50 -es metropololt szed a felesegem a szivere. Azt mondtek ,hogy sokaig lehet jol elni ezzel a betegseggel ha az ember megfeleloen el. En arra lennek kivancsi, hogy vegleg meggyogyulhat e a szivizom es rendesen mehet -e az ingerulet a szivkamrak fele. A metropolol mellett a megfelelo idokozonkent es ahogyan az analizisek mutatjak ,szoktam fogyasztani vitaminokat es etrendkiegeszitoket PL.Omega 3, fokhagymatabbletta stb.a Nutrilite cegtol....

        Dr. Csuth Ágnes válasza a témában

        Kedves Kérdező! Kérem, írja meg a felesége betegségének a nevét, jelen állapotát, és a kérdéseivel együtt újra küldje el nekünk.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 23., 18:30; Megválaszolva: 2011. május 24., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: