• Szívelégtelenség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő a napokban elmentem egy természet gyógyászhoz egy gépi kivizsgálásra mert magas a vérnyomásom és ott érdekes választ kaptam hogy szív elégtelenségem van rögtön elmentem a házi orvoshoz hogy milyen eredményt kaptam ö meghallgata a szívemet és azt monda hogy ő nem hall ilyesmi elváltozást az lene a kérdésem hogy egy kardiológia vizsgálatot elvégeztessek e magamon köszönöm válaszát

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szívelégtelenség témában

        Kedves Kérdező! Jó lenne tudni, hogy mik a tünetei és mi alapján mondta a diagnózist a természetgyógyász. Szerintem a szívelégtelenség tünetei vannak olyan markánsak, hogy a háziorvos vizsgálattal vagy rákérdezéssel észrevette volna.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 18., 17:03; Megválaszolva: 2011. május 19., 16:21

      • Kérdések és válaszok a témakörben: