• ECG

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Szertném megkérdezni ön szerint mit jelent ami az ECG papíromon, van . Normal Sinus rhythm Cannot rule out Anterior infrct, age undetermined. Ma voltam ECG-n mert sokszor "szúr" a szívem, és olyankor levegőt sem igazán kapok, meg lezsibbad a bal kezem időnként a lábam is.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a EKG témában

        Kedves Kérdező! Jobb lenne a kezelőorvosnál rákérdezni, mert amit a gép értékel, sokszor nem valós diagnózis. Egyébként annyit jelent, hogy szinusz ritmus, anterior infarktus nem zárható ki, életkor nem meghatározott.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 12., 14:13; Megválaszolva: 2011. május 14., 13:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Mi az összefüggés a cukorbetegség és a szívbetegségek között?
        Tudj meg többet az ekcéma tüneteiről, kezelésének módjáról és megelőzéséről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó