• Mellkaszsibbadás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! A problémám az, hogy nagyon sokszor szúr a szívem, nagyon sokat szédülök, és zsibbadnak a végtagjaim (főleg az ujjaim és az alkarom). Ma viszont ennél rosszabb történt. Megszédültem (olyankor nem látok semmit 10-12 mp-ig), de közben elkezdett nagyon zsibbadni a mellkasom. Nagyon rossz érzés volt, és ami a legrosszabb volt, hogy 1 teljes percig tartott minimum. Azután hirtelen belenyilalt a fejembe. Nem tudom mi volt ez, de nagyon félek, hogy újra előfordul...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Kardiológiai probléma, vérnyomásingadozás, illetve mozgásszervi probléma is hozzájárulhat a tünetekhez. Látatlanban pontosat nem tudok mondani, kardiológiai szakrendelésre kérjen beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 07., 18:33; Megválaszolva: 2011. május 09., 12:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó