• Állandó fáradtság és idegesség!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktorno!Voltam orvosnal ahogy javasolta nem kuldtek kardiologushoz,mert verkep alapjan kiderult hogy a pajzsmirigyem dolgozik tul.*ami a toroknal van valahol*!?Ez nyomta fol a pulzusom es vernyomasom magasra.Kaptam ra gyogyszert es a szivemre egy VASOKARDIN nevu GYOGYSZERT.ez szlovak gyogyszer azt hiszem!ebol napi 1 egeszet kell vennem reggel felet este felet de anyira lelasult a szivveresem hogy inkabb napi felet veszek csak reggelenkent!De miota szedem a gyogyszereket faratt vagyok es elegge idegeses minden aprosagon.Miert van ez!Van amikor szedulok,es ojan a latasom mindga Alkoholt ittam volna!?Mellek hatast csak a szedulest irja mind 2 gyogyszer amit szednem kell.On szerint mi lehet velem nem akarok mingyart az orvoshoz rohanni.Elore is koszonom valaszat.

        Dr. Veress Dóra válasza a alacsony vérnyomás témában

        Kedves Kérdező! A Vasokardin hatóanyaga a metoprolol. Erről annyit érdemes tudni, hogy nagyon leejtheti a vérnyomást és lecsökkenti a pulzust. Valószínűleg a tünetei ebből fakadnak. Menjen vissza a háziorvosához és mondja el neki, hogy szédül, látászavara van, alacsony a pulzusa, fáj a feje, fáradt. Remélhetőleg egy gyógyszercserével megszűnnek a problémái!


        Kérdés: 2011. május 06., 14:27; Megválaszolva: 2011. május 08., 23:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: