• HDL-koleszterin

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A HDL-koleszterinem (jó koleszterin)alacsony, mit tegyek, mert az orvosom azt mondta egyek rántott vöröshúst de én kétlem hogy ez elegendő. Nem akarok semmilyen gyógyszert beszedni ha nem fontos.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! Azt kell mondanom, ne hallgasson az orvosára, a HDL-t a mozgás emeli a leginkább!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 05., 15:42; Megválaszolva: 2011. május 06., 10:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: